top of page

WANDELCOACH

Wandelcoaching is zoveel meer dan alleen wandelen en coachen. Met behulp van de natuurelementen stimuleer je mensen, die om wat voor reden dan ook zijn vastgelopen in hun leven, om in actie te komen. Het buitenleven ontspant en motiveert om de overvloed aan gedachten los te laten en met behulp van uw wandelcoach te ordenen.

In de huidige moderne wereld hebben we de neiging om maar door te hollen en vooral niets te missen. De druk om te presteren ligt hoog, terwijl ondertussen allerlei afleidingen op de loer liggen. Maar soms komt er een moment in het leven dat je gedwongen wordt om even stil te staan.

 

Wat als de persoon in de spiegel langzaam een vreemde wordt?

Hoe geef je het leven een nieuwe wending of weer schwung?

Ben je wel bezig met de dingen die je graag wil doen?

Als wandelcoach bied ik je een uitkomst. Buiten in de natuur, zonder belemmering van muren, nodigt dit uit om uit het hoofd te stappen en afstand te nemen van wat iemand tegenhoudt of afremt. Groen doet gewoon goed. Het buiten zijn, de vrijheid en ruimte, motiveren om op een ongedwongen manier te praten en om alle pijnpunten bloot te leggen. In de natuur is het daarnaast veel makkelijker om zintuigen in te zetten en ze daadwerkelijk te ervaren.

Mont Blanc6.jpg
bottom of page